Menu

Puukkarimaailman uusi haastaja: Maguba

Tapahtui Tapanilassa. Olin polkemassa kotiin mehiläispesävisiitiltä ja niin uupunut pyöräilystä, että oli pakko ottaa paussi (mulle yhden päivän aikana kaksi tuntia fillarin selässä on paljon). Seisoskelin nojaamassa tankoon ja huomasin, että Mosa Interiors on auki (se ei koskaan ole auki kun eksyn niille nurkille). Poikkesin sisään ja törmäsin ehkä maailman hienoimpiin puukkareihin. Katsokaa nyt.

 

 

Kuvat: Maguban FB-ryhmä, everycloghasitsday.com ja wdo.se

Nämä syötävän ihanat puukkarit ovat — ylläri — ruotsalaisia. Vuonna 2009 Lontoossa perustetun Maguban suunnittelijatiimissä tosin on myös italialaista ja meksikolaista verta, mutta puukkareiden tuotanto on Ruotsissa ja kenkien malli ammentaa nimenomaan ruotsalaisista puukengistä..

Sen lisäksi, että kengät ovat hulvattomia ja eri vaihtoehtoja löytyy monia, on Maguban saitilla on puukkarikone, jolla voit suunnitella omat kenkäsi itse. DIY clogs! Valittavana on neljä mallia ja lukuisia värivaihtoehtoja niin nahkaan kuin puuosaankin. Tähän tyyliin.

 

Suomessa Magubojen myynti on vasta alkamassa ja toistaiseksi kaupan on vain muutamia mallikappaleita Mosa Interiorsissa, mutta jahka saan infoa siitä, mihin muualle kengät rantautuvat, kerron teille.

Kuva: adventuresinmattressland.blogspot.com

KUINKA MAHTAVIA KENKIÄ HÄH?!