Menu

Lintsille syömään (ei oo aprillipila)

Sain perjantaina vatsani täyteen herkkuja, kun vietin hetken Linnanmäen uudessa ravintolamaailma Kattilassa eri keittiöiden antimia maistellen.

On aika upeaa, että pakastevihannesten, ranskalaisten ja makkaroiden tilalla on nyt kuusi ravintolaa, joista löytyy esimerkiksi tällaisia herkkuja:

Ravintola Ilona tarjoaa huvipuistoväelle suomalaisia raaka-aineita ja makuja. Luomuun ja lähiruokaan panostetaan.

Sushi Bar + Wine tarjoaa takuuvarmaa herkullista sushia. Erityisen suussasulavaa oli sushilautasen oikeassa reunassa näkyvä silakkasushi. Parasta silakkasushia, jota olen koskaan maistanut. Kuvassa oikealla Ilonan herkkuja.

Coccolan makumaailma on välimerellinen. En ehtinyt kuvata maistamiani suklaabasilikapalloja, mutta voin sanoa, että ”ihan hyviä”. OMG.

Midhill on hampurilais-pihvimesta, vaikkei kuvasta heti uskoisikaan. Tuolla paperin välissä on kuitenkin maailman pienin tartar-pihvi. Suupaloina oli myös suussasulavaa caesar-salaattia, ei siis ole pakko tilata piffiä ellei hotsita.

Kurkin ravintoloiden listoja sillä silmällä ja huomasin, että vegeruokiakin on ihan hyvin tarjolla, vaikka maistelutilaisuudessa lihaa olikin aika paljon siellä täällä. Ei siis huolta! Jopa lihapullabaari Kuulasta (alapuolen kuva) saa vegepullia.

Kattilassa toimii paitsi ruoka, myös sisustus.  Kaikki kuusi ravintolaa — ja kurkistuksen ruokalistoihin — löydät videostani Maikkarin puolelta. Tervemenoa tänä kesänä Lintsille!