Menu

Turkuun

Tässä pätkätöiden ja freelanceriyden maailmassa on etuja. Mieluisin on se, että työpäivät harvoin toistavat itseään. Tänään aamu alkoi astangajoogalla, kohta hyppään junaan ja iltapäivä kuluu Turussa. Luvassa on luomukasvohoito paikassa, josta kuulette ensi viikolla ja testaanpa siskoni kanssa kaksi ravintolaakin. Yksi illalla, toinen lauantaiaamuna. Toivottavasti saan juttuaiheita plakkariin. Enköhän.  Brassiruoka ja jazz-brunssi kuulostavat ainakin paperilla hyvältä!

Kuva: saanajaolli.com

Koitan keretä piipahtamaan mahdollisimman monessa turkulaisessa putiikissa, joiden tarjonta on joko design- tai ekohippipainotteista.

Yhtä paljon kuin laatuaikaa itseni ja siskon kanssa, odotan junamatkaa. Tällainen adhd-tapaus rauhoittuu vain matkustaessa ja juna on ihan lempparipaikkani. Junan konsepti on mielestäni aivan mahtava: lehti käteen, pähkinäpussi toiseen, porkkanasmoothie kolmanteen (?) ja kahdeksi tunniksi aivot narikkaan. Olen myös havainnut junamatkustamisen erittäin tehokkaaksi työnäkökulmasta, mutta nyt hitto vie jätän koneen himaan. Lupaus!

Hoksasin juuri, että Nopsa travelsilla on Turku-reitti, pitää tsekata, josko se inspiroisi viemään tätä lähimatkakokemustani muuallekin kuin ravintolaan ja design-puljuihin.

Ihanaa kevätviikonloppua tyypit!

Psst… Iriksen putiikki on nyt tyhjennetty ja jäljelle jääneet laukut mahtuivat kahteen henkilöautoon. Suurimman osan ostitte te, mahtavat lukijani, ja haluankin välittää teille ISOT KIITOKSET Irikseltä. Teitte hänestä ikionnellisen. Teitä kävi liikkeessä hitto vie Rovaniemeä myöten. Kiitos!