Menu

Mainio meikkivoide: Une

Olen käyttänyt pari viikkoa meikkivoidetta merkiltä Une. Kuulin tuotteesta Katjalta, joka käyttää samaa itsekin.

Ranskalaista sarjaa ei Suomesta saa, mutta jos joku tuttusi liikkuu maailmalla, pyydäpä tuliaisia. Aivan mainio sarja, jonka luonnonkosmetiikkameikkivoide (hinta n. 20€) ei ole punapigmenttiin taipuva, kuin kaikki muut sarjat, joita olen luonnonkosmetiikan saralla kokeillut. Ihoni ei vaan toimi yhteen melkein minkään luonnonkosmetiikkasarjan kanssa näin talviaikaan. Ruskettuneelle kesäiholle esimerkiksi Couleur Caramelin sävyt sopivat hyvin, mutta nyt talvella ne eivät toimi ollenkaan, vaikka sarja noin muuten mainio onkin.

Unen meikkivoide on kevyt, mutta tarpeeksi peittävä ja ihan aavistuksen hohtava. Sopii hyvin ainakin nuorelle iholle. Voide on Ecocert-sertifioitu. Pakkausdesignkin on mukavan simppeli.

Kuva: msbubuandhergirlyness

Naamassani on kuvauksissa yleensä Couleur Caramelin tuotteita, mutta nyt talvi-iholle käytämme meikkaajan kanssa tätä Unen nimenomaista meikkivoidetta. Se toimii siis ruutumeikissäkin, vaikka ei olekaan kovin jöötiä kamaa. Minä en pidäkään siitä, että kuvausmeikki pitää irrottaa naamasta lusikalla, joten Une passaa erinomaisesti.

Tässä muutama havainnekuva tämän päivän meikistä. Kasvoilla pohjalla Unea, jonka päälle Laveran Trend Sensitive -puueria kevyesti sipaistuna ja poskilla on Essentia Naturale -sarjan mineraaliposkipunaa (ihan mahtava!), joka ei kylläkään ehkä näissä kuvissa kunnolla erotu. Mä NIIN tarvitsisin oman hovikuvaajan!

Meikkaan harvoin vapaa-ajalla, mutta tänään Alian brunssille — valkoiset pöytäliinat ja sitä rataa — lähteissä oli pakko vähän tuunata naamaa kuntoon, tukka kun näytti tältä:

Vähän eroa ylä- ja alakuvan habituksessa 🙂

Harvoin jaksan laittaa sekä hiuksia että meikkiä, mutta jos jompikumpi toimii, on se ihan hyvä. Tänään oli siis meikkiä ja hattu -päivä, hiukset saivat rauhassa olla räjähdyken jäljiltä.

Unea ei kukaan myy Suomessa, mutta toivottavasti pian myy. Alkakaahan joku maahantuoda tätä sarjaa! Katjan mukaan (kosmetologi koulutukseltaan) kaikki luomivärejä lukuunottamatta ovat tosi mainioita tuotteita.

Löytyykö sieltä muita Unen käyttäjiä?