Menu

Tervetuloa uusille sivuilleni!

TÄÄLLÄ OLLAAN! Ja kiva että Sinäkin olet 🙂

Muutama asia vaatii yhä säätöä, mutta eiköhän saada hommat pian kondikseen.

Haluan heti kiittää rakasta ystävääni Joakim Schonertia, joka on oikeastaan täysin vastuussa siitä, että Kemppari on saanut ympärilleen näin hienon sivuston. Kiitos! Jokke vaikuttaa palvelumuotoilutoimisto Nollassa

… jonka saittiin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Nollablogissa on esimerkiksi kiinnostava blogaus ruokakaupan palvelumuotoilusta Etelä-Koreassa.

Muutama tärkeä asia:

1. Löydät RSS-tilausnappulan aivan sivun alalaidasta. Se on aika huomaamaton, mutta kun selaat postauksia alaspäin, näet ihan alimmaisena vaaleanvihreän RSS-linkin. Sitä kun klikkaat niin olet blogin tilaaja.

Voit tilata blogiani myös Blogilistan kautta. Ja muistathan liittyä Kempparin FB-ryhmään!

2. Blogin kommentointi tapahtuu FB-tunnuksin. Osa teistä jo avautuikin vanhan blogin puolella, että FB:n kautta kommentoiminen ei ole niin hyvä juttu. Ymmärrän täysin sen, että kaikki eivät ole Facebookissa, mutta nyt toistaiseksi kommentointi tapahtuu näin. Asia saattaa muuttua, mutta minun täytyy funtsia sitä. Palaan asiaan pian!

3. Sivuston logiikasta: Kempparin etusivulla näet ylimpänä, vaihtuvassa valikossa uusimpia, mutta myös valitsemiani vanhempia postauksia.Tähän pyrin nostamaan postauksia, jotka ovat joko ajankohtaisia, tuoreita tai muuten huomiotanne kaipaavia. Näkymässä saattaa olla myös oman sisältöni sijaan linkkejä esimerkiksi kiinnostaviin teksteihin muualla blogosfäärissä tai uutislinkkeihin jne.

Heti pääikkunan alapuolella näet kahdella rinnakkaisella palstalla kaikki Kempparin blogaukset, aikajärjestyksessä. Jos haluat seurata blogia perinteisemmässä bloginäkymässä, klikkaa bannerin valikosta sanaa ”blogi”.

4. Kempparin aikaisemmat blogaukset löydät toistaiseksi tämän linkin takaalöytyvästä infosta, mutta tulen heittämään ne sivun laitaan jahka ehdin. Huomaa, että kaikki Bloggerin tekstit löytyvät myös täältä WordPress-alustaltani, mutta valitettavasti ilman kuvia… Uuden Mustan tekstit ovat yhä UM:n tontilla ja pysyvät siellä.

5. Hakukone löytyy sivun ylälaidasta ja oikeasta laidasta kaikki muu toistaiseksi tarpeellinen.

6. Kemppari on (ainakin toistaiseksi) vain minun maaperääni. Ei siis Ylen, ei Uuden Mustan (toki olen UM:n kanssa yhteistyössä kuten tähänkin asti).

 

Minua vähän hirvittää! Tai siis jännittää, että hylkäätteköhän te kaikki minut kun muutin blogini paikkaa (taas), vai jaksatteko seurata mukana? Ja kun saitti on vielä vähän keskenkin… Ja huolettaa, että tykkäätteköhän te sivun lookista ja käyttöliittymästä? Kertokaa PLIIS kommentteja ja kehitysehdotuksia. Ja että puuttuuko täältä jotakin olennaista?