Menu

Fake Cake — kakkuhuijausta

Ravintolapäivä tulee taas. Tämän viikon lauantaina (4.2) kaupunki täyttyy pop up -rafloista,  joista haluan vinkata teille ystävieni raakakakkuravintolan. Fake Cake on ihan salettiin ravintolapäivän yksi herkullisimmista projekteista!

Vehnäjauhot ja sokeri. Ettäkö tuhmimmat ja makoisimmat päiväunesi voisivat syntyä näin mielikuvituksettomista raaka-aineista? Sinua on vedetty höplästä!

Pihasalin sisätiloissa toimiva Fake Cake pop up -kahvila tarjoaa raakaravinnon laatukriteerit täyttäviä luksusherkkuja, joiden maku vastaa syntisimpienkin kuvitelmiesi huipentumia. Ne tekevät ihmeitä kehollesi ja hivelevät makunystyröitäsi ennennäkemättömän sulavin ottein.

Heittäydy primitiivisten vaistojesi varaan, luontoäiti ei ole suonut niitä sinulle turhaan! Voit vapaasti valita tuhdisti suklaisten ja kinuskisten tai raikkaiden, marjaisten ja hedelmäisten unelmien riemunkirjavasta joukosta – tai saada ne kaikki!

Ei huonoa omaatuntoa tai itsesyytöksiä. Ei kalorikammoa saati sitten minkäänlaista kontrollia. Jätä estosi kotiin, tule paikalle ja villiinny. Takaamme ettei kakkukäyttäytymisesi palaudu enää koskaan entiselleen!

Koska olen maistanut Katjan raakakkua tiedän, että yläpuolen lupaukset NIIN pitävät paikkansa. Kakkureseptien pääkokkina toimii tällä kertaa Jutta, jonka taitoja en myöskään epäile. I´ll be there, tulkaa tekin! Niin ja tiedoksi, että kaikki tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia ja kypsentämättömiä.

Fake Cake -FB-ryhmä löytyy täältä.