Menu

Valkosavinaamio = vauvanpeppunaama

”Mitä se oli mitä vetelin lauantaina teillä naamaani? On ollu iho kuin vauvanpeppu koko viikon ja ajattelin, et voisin ostaa sitä kamaa itsekin.” Näin tekstaili ystäväni, joka viikko takaperin osallistui järkkäämääni saunailtaan, jonka yhteydessä testailimme luonnonkosmetiikkatököttejä.

Koska en ole tainnut vielä mainita blogissa tuotetta, johon Saara ihastui, mainitaanpa nyt:

La Claree -merkin Oliv´-sarjan kasvonaamio, Masque éclat gommant.

Valkosavipohjaisella naamiolla on Ecosert ja Cosmebio -sertifikaatit, tuote on siis luomukosmetiikkaa (30% raaka-aineista on luomua). Löydät infoa edellämainituista sertifikaateista esimerkiksi täältä.

Naamio poistaa epäpuhtauksia ja kuorii ihoa todella hellästi. Vauvanpeppufiilis on taattu, lupaan sen.

Tuote koostuu pääasiassa valkosavesta (20%) ja oliivipuunlehtiuutteesta (18%), joista ensimmäinen poistaa epäpuhtauksia ja toinen torjuu vapaita radikaaleja. Mukana on myös mm. seesamiöljyä ja aloe vera -mehua. Löydät enemmän tietoa tuoteselosteesta täältä.

Ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo, Ecodeal ja Ecobeauty myyvät tuotetta. About samalla hinnalla näköjään.

Vielä vinkki miehille: meidän taloudessa tuotetta kuluu myös parranajossa. On kuulemma parempi partavaahto kuin mikään aikaisemmin testattu ja iho jää superpehmeäksi. Todistan.