Menu

Lankapuhelin, I miss you

Mä olen NIIN kateellinen tästä:


Ystäväni asuvat Helsingin keskustan tuntumassa vanhassa kivitalossa, jossa on huono kännykkäverkko. Perheeseen on juuri syntynyt vauva, ja kuka tahansa perheellinen tietää, että puhelin on suhteellisen tärkeä etenkin silloin. Kuinkas sitä muuten pitäisi yhteyttä isovanhempiin? Mummit ja papat kun ei välttämättä Facebookissa hengaile.

Puhelimen kytkeminen maksoi kuulemma huntin ja päälle tulee kahdeksan euron maksu kuussa (plus itse puhelut). Pariskunta ottaa enemmän puheluita vastaan kuin soittelee, joten laskut eivät ole olleet mitenkään kummoisia. Antti kertoi, että jos kännykästä loppuu viikonloppuna akku, ei omaa puhelinta välttämättä tule ladattua ennen maanantaina, tutut kun osaavat soittaa lankapuhelimeen.

Kuinka virkistävää olisikaan puhua ilman, että korva kuumenee? Ja kuinka nostalgista olisikaan kiertää lankapuhelimen johtoa sormen ympärille, niin kuin joskus teininä. Ja kuinka olisikaan ihanaa unohtaa kännykkä jonnekin, silläkin uhalla, että siitä loppuisi akku? Lankapuhelimesta kun saisi kiinni aina, jos sattuisin olemaan kotona.

Kysymys kuuluu: onko sinulla lankapuhelinta kotona ja minkä verran maksat siitä kuussa?

T. Kiinnostunut