Menu

Flunssantappococktail

Luulisi, että luontoäiti olisi suunnitellut hommat niin, että imettävän naisen vastustuskyky on huipussaan? No ei ole. Vuosiin en ole kärsinyt kovin pahoja flunssia, mutta nyt on jo toinen aika tuju räkätauti pienen ajan sisään. Ei voi kun lääkitä itseään.


Jos joku muu siellä kärvistelee samankaltaisissa olotiloissa, suosittelen testaamaan Yogi Tean Cold Seasonia. Inkivääri, sitruuna, lakritsijuuri, lime, eukalyptus, kardemumma, sitruunaruoho, mustapippuri, basilika, appelsiininkuori, persilja, piparminttu, lehtisellerin siemenet, mausteneilikka, mäkimeirami, siankärsämö ja kaneli(!) ovat herkullinen ja lämmittävä cocktail, joka maistuu flunssaisen suuhun ah niin täydelliseltä. Sekaan tuoreen sitruunan mehua, Echinaforce-tippoja ja hunajaa. Muista kuitenkin nauttia hunajaa myös pelkältään, jotta hyödyt parhaiten sen terveysvaikutuksista.