Menu

Pikakonvehdit

Niiden konvehtipalleroiden kehittely on vielä kesken, mutta tässä resepti — tai siis kokoamisohje — maailman helppotekoisimpiin konvehteihin. Tarvitset pehmeitä, kivellisiä taateleita ja saksanpähkinöitä.

Poista taatelin kivi ja sujauta tilalle pähkinä. Valmis!


Helpommaksi ei voi mennä. Löysin sattumalta Valintatalosta ihan mahtavia taateleita! Iso rasia maksoi muutaman euron ja taateleiden koostumus on ihan täydellinen. Eikä sisällä turhaa huttua. Näitä suosittelen. Saat halvalla karkit isommallekin posselle.


… ja jos vielä dippaat taatelipähkinät suklaaseen, kandee varata omat namit sivuun ennen kuin laitat nämä esille. Sulle ei meinaan tule jäämään yhtäkään.

Psst… Uusimmassa Trendissä on monta tosi hyvää ruokalahjaideaa, jos lahjavinkkejä kaipaat. Trendin sivuilla on lisäksi juuri auennut Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -blogi, joka varmasti kiinnostaa kempparilaisia!