Menu

Nopsa = paikallista luksusta

Tätä ON odotettu: Peloton-ideakilpailun voittaja, lähimatkailupalvelu Nopsa-travelsin verkkopalvelua nimittäin. Sivusto sisältää vasta muutamia lähimatkailuvinkkejä, mutta veikkaan, että Nopsasta tuee vielä hitti! Jo nyt netissä on esimerkiksi Luomua Pirkanmaalta -reitti ja Kallion kuppilat -rundi, Hiljaa Helsingissä -paikkoja ja Saariston aarteet, joka esittelee Turun saariston Rengastien kohteita.

Saitin ideana on jakaa paitsi sivuston perustajien, etenkin kaikkien mattimeikäläisten lähimatkavinkkejä. Voit jakaa oman vinkkisi Nopsalaisille lähettämällä mailia osoitteeseen infoATnopsatravels.com. Nopsalla on myös oma blogi.

Ihan mahtavaa toimintaa ja e-rit-täin tyylikäs nettisaitti! Mun on pakko heti lähettää omat vinkkini, joihin kuuluu ainakin iki-ihana Tamminiementien kahvila.

… ja jos oot siellä kotona ihan ”Mikä ihmeen Nopsa?” lue tämä.