Menu

Härkäpapu haltuun

Musta tuli viime kesänä härkäpapufani. Katsokaa nyt.

Toi nukka on ihan mahtava juttu. Kelpaa papujen asustaa kuoressansa.

Kuva on kesältä, eikä tuoreita härkäpapuja nyt taida saada, mutta niitä voi ostaa kuivattuna ja liottaa käyttöön. Itse ostin pussillisen Ekolosta.

Härkäpapu on erittäin proteiinipitoinen (27,6-35% proteiinia) palkokasvi ja sekös mun dieettiini sopii. Erinomaista kasvisproteiinia. Härkis on lisäksi ekologinen valinta, sitä kun saa kotimaisena. Mitä härkäpavuista sitten kannattaisi valmistaa? Bongasin itselleni uuden saitin nimeltä makuhaku.fi. Palvelu etsii ruokaohjeita hakusanalla suomalaisista blogeista. Siellä mua odottaa kymmenittäin härkäpapureseptejä, joten enköhän mä jotain keksi. Hommiin vaan — huomenna. Nyt unta.