Menu

Fiksua nannaa: hedelmäkonvehteja

Aijai. On taas niin monia ihania herkkuja joista blogata, etten tiedä mistä aloittaisin. Aloitetaan vaikka näistä herkullisista Lubs-merkkisistä palleroista, jotka löysin kaupasta eilen.

Kauniita, eikö? Jos ei halua syödä vehnää, maitoa ja sokeria, joutuu perinteiset karkit jättämään kaupan hyllyyn. Ihmiset ihmettelevät toisinaan, että mitä herkkuja oikein voi syödä, jos noudattaa meikäläisen dieettiä. Haluan muistuttaa, että joustan kyllä kutsuilla ja popsin suklaata vaikka maha tuleekin siitä kipeäksi (mulla on ihan paska itsekuri, kun tarjolla on herkkuja), mutta täydellisessä maailmassa bileissä tarjoiltaisiin vain fiksuja nameja, kuten esimerkiksi tällaisia mansikka-raparperi-manteli-taateli-agavenektari -palleroita. Nerokas konsepti, ja näitä voi tehdä itsekin!

Koska pieni pussillinen mansikka-raparperikonvehteja maksoi femman, ei ihan usein tule varmaan satsattua kalliimman puoleisiin makeisiin. Ja mä vetäisin koko pussin muutamassa minuutissa… Ostinkin ne lähinnä siksi, että aion kopsia reseptin ja tehdä blenderissä taatelipohjaista massaa, josta pyörittelen joulupöytään herkkupalleroita. Resepti seuraa jahka saan sen jalostettua.

Lubs tekee blogauksen tuotteen lisäksi muitakin vastaavia hedelmäboltseja. Ja Itu Biodun Oy tuo maahan näitä kaikkia makuja! Taidankin ilmoittaa kustantajalleni, että näitä tarjoillaan eräissä kirjanjulkistamisbileissä… Kirjan markkinointibudjetti taitaakin mennä kirjamainosten sijaan cateringiin.