Menu

Vietnamilaisia rullia — vihdoinkin!

Muistatteko, mitä kirjoitin helmikuussa 2009? No vih-doin-kin.

Rullia saa pienestä paikasta nimeltä Cujabar Café, joka sijaitsee Ateneuminkujalla (Aikatalon takana). Yksi rulla on 3,50 ja kaksi kustantaa 6 euroa. En ole testannut mestaa vielä, mutta koitan tällä viikolla ehtiä piipahtamaan.

En ole löytänyt vietnamilaisia rullia Suomesta muualta, oletteko te törmänneet muissa rafloissa näihin? Kesällä 2009 söin rullia Berliinissä alvariinsa, hyvää, halpaa ja terveellistä kun on. Vietnamilaisten rullien konsepti on mahtava: niiden sisälle voi laittaa mitä lystää ja riisikuorikin on ihan sikaohut. Katso havainnollistavat kuvat aikaisemmasta blogauksestani.

Huvittavaa vaan, että suomalaisille pitää markkinoida nää ”tervelelisinä salaattiwräppeinä”, kuulostaa meinaan musta aika ankealta, vaikka ne tietty slaattia wräpissä onkin. Jättäisivät sanan terveellinen pois ja lauseen ”Vietnamilaisia rullia ensimmäisenä Suomessa!”, jos ne on ekoja tän tuotteen kanssa. Ja sitten vaan noi isot, herkulliset kuvat. Luulisi tehoavan. Mua oikeesti alkaa nyppiä, että jengille pitää kertoa erikseen, mikä ruoka on terveellistä ja mikä ei.