Menu

Shinglerin lista: reilu top 5

Käynnissä on parhaillaan valtakunnallinen Reilun kaupan viikko, jonka teemana on kannustaa suomalaisia käyttämään Reilun kaupan tuotteita yhä enemmän myös työpaikoilla ja muualla kodin ulkopuolella. Kannattaa olla aktiivinen omalla työpaikalla: voisiko oma duunipaikkasi suosia vaikka reilua kahvia, teetä ja hunajaa?

Priorisoin luomun, mutta reilua valitsen myös aina kun mahdollista. Reilujen tuotteiden valikoima kasvaa tasaiseen tahtiin, itse asiassa 22% vuosivauhdilla, aika huimaa! Päätin reitata omat reilut suosikkini (ja samalla aloittaa Shinglerin listojen julkaisemisen). Here comes:

1. Banaanit. Syön melkein päivittäin.
2
. Hunajainen SAM -hunaja. I love Sam.
3. Pirkan luomu ja reilu suklaa. Se on herkullista ja maidotonta, juhuu!
4. Clipper teet. Jos on käytettävä pussiteetä, on tässä laadukas vaihtoehto sille iänikuiselle keltaiselle Liptonille.
5. Ben & Jerry´s Chocolate Macadamia -jäätelö. Tulee mahakipuja juu, mutta tämä jätski on vaan joskus sen arvoista. Rkstan!

Hieno tieto on se, että seuraavia Reilun kaupan tuotteita ovat kosmetiikka ja kulta. Toivotan molemmat lämpimästi tervetulleiksi. Reilu kauppa porskuttaa menestyksekkäästi Suomessa, miksei luomu pysty samaan?

Psst… Tsekkaapa kiinnostava Mitä Reilu kauppa tekee Nestlén kahvipaketissa? -juttu Uudesta Mustasta.