Menu

Fanitusta ja aitoa ruokaa

Kuten tiedätte, yhdistää Kemikaalicocktail aidon ja lisäaineettoman ruoan ja luonnonkosmetiikan ekologiseen muotiin ja designiin. Tämä todella ON cocktail. Ei olekaan ensimmäinen kerta, kun samalla viikolla esiinnyn kahdessa hyvin erilaisessa mediassa.

Marraskuun Trendissä otan vastaan hienon kunnianosoituksen: lehden toimitus on valinnut 21 suomalaista naista, joita ”tulee ihailla”. Kun kuulin juttuun kuvattavan lisäkseni myös Sofi Oksasta ja Irina Björklundia tuli fiilis, että ehkä Trendin toimituksessa on erehdytty Noorasta, kun soittivat mulle. Mutta varmistettuani asian pari kertaa uskoin, että mut ne sinne halusi.

Trendi-lehti on reitannut minut 20 muun suomalaisnaisen kanssa Suomen ihailtavimmiksi naisiksi — kiitos Trendi!

Se, miksi tällaiselle listalle pääsin johtuu tietty pohjimmiltaan siitä, että intohimonani on aito meininki ja turhan scheissen välttäminen. Tästä puhun huomenna torstaina Kuningaskuluttajassa, jossa aiheena on oikea ja aito ruoka. Enpäs juontajavuosinani osannut ajatella, että minua haastateltaisiin joku päivä ohjelmaan. Kirjailija Shingler siis äänessä torstaina Ykkösellä, kello 19.30. Pääsette kurkkaamaan myös mun jääkaappiin 🙂