Menu

Kemikaalivapaata vauvakamaa

Käsiksen hionta on kuumassa vaiheessa ja aika on taas tän viikon kortilla. Lyhyesti kuitenkin:

Tyttöni on saanut paljon lahjoja erilaisilta maahantuojilta ja Kempparin kavereilta, ja olen valmistelemassa postausta lastentuotteista, joissa on käytännöllisyyden lisäksi ajateltu myös kemikaalikuormaa — sen minimoimista. Kanssamutseille tiedoksi, että valikoimaa alkaa onneksi olla. Tulen arpomaan fiksuja lastenkamoja myös blogissa, joten olkaahan valppaina!

Vauvani saamiin lahjoihin liittyen lienee paikallaan jakaa eräs täysin henkilökohtaiseen elämään liittyvä asia. Kun mieheni Sam toisinaan tulee mainituksi blogissani, tulette vastaisuudessa kuulemaan myös tyttärestäni hänen omalla nimellään. Se on Isla. En tapaa postailla kuvia perheenjäsenistäni, joten tässäkään tapauksessa en niin tee. Nyt kuitenkin tiedätte kuka ihme se Isla oikein on, hänet kun tulen varmaan maininneeksi muutamaan kertaan 🙂