Menu

Housuprojekti

Heh, kannatti kailottaa. Postasin sunnuntaina kuvan housuista, jollaisia ajattelin etsiä kirpparilta. Katja laittoi heti viestiä, että hänen kaapissaan on ”hyvin saman näköiset” byysat, joita on pidetty kuulemma 90-lukubileissä hassuttelumielessä. Housut diilattiin mulle hetsilleen.


Ei ne nyt ihan Marantit ole, mutta Katjan mutsin vanhat ysärihousut ovat kuitenkin hyvää matskua, ehjät ja potentiaaliset, joten koitan taikoa niistä vähän pienemmät. Vyötärönauha on tiukka kuin mikä (!!), mutta muuten meininki on megapussittava. Kangasta on liikaa niin pituus- kuin leveyssuunnassakin. Mutta katsotaan, ehkä näistä saadaan vielä kelpo housut. Palaan projektin pariin sen edetessä!

Psst… Vaatteista puheenollen: tsekatkaapa Jennin kuuden vaatteen tilannetsekkaus. Nainen osaa pukeutua ja asustaa! Juuri noin pärjätään parilla vaatteella ilman, että kukaan edes hoksaa mitään. Asusteet ja mielikuvitus naisen tekee. I say.