Menu

House of Ecoilua

Piipahdin eilen uusimustalaisten kanssa House of Econ muoti-illassa havaitsemassa, että Suomen ekomuoti ja -designskene kehittyy hyvää vauhtia!

Tarjolla oli mm. muotia, ruokaa, kosmetiikkaa ja vintageakin. Bongasin monta kiinnostavaa merkkiä ja asiaa (lisää nistä myöhemmin), yhtenä parhaista nämä Vieton ylijäämämatonkuteista valmistetut huivit.

Minä ja Katja tartuimme oitis huiviläjään, ja ostimme molemmat omamme, Katja vihreän ja mä harmaan. Ihan mahtava!

Kiinnostava merkki on myös Sanna Rinne, painakaa mieleenne… Ja suosittelen tutustumaan Uuden Mustan ihanan tyyliniekan, Hertan uuteen blogiin nimeltä Mind maps!

Nyt nokka kohti Saloa. Olette ehkä huomanneet, että blogissa on syyskuun ajan ollut aina loppuviikosta hiljaisempaa. Suuntaan taas tänään tieni Varsinais-Suomeen, joten vastailen kommentteihin ja uusia blogauksia luvassa parin päivän tauon jälkeen.