Menu

Mainio Kasvihuoneilmiö

Olen varhaisteinistä saakka tehnyt löytöjä kirppareilta ja ties mistä käytetyn tavaran puljuista. Olen vähän huono paljastamaan omia aarreaittojani muille, ja mielummin esittelenkin niitä löytöjä, kuin itse paikkoja…

Haluan kuitenkin vinkata teille Kasvihuoneilmiöstä, koska paikka ansaitsee mielestäni näkyvyyttää etenkin nyt, kun uusi Hki-Tku -motari on siirtänyt asiakasvirrat pois tämän mainion mestan kyljestä.

Kasvihuoneilmiö on antiikkikaupan, kahvilan, krääsäpuljun ja second hand -mestan sekamelska, jossa kannattaa piipahtaa jo ihan elämyksen vuoksi. Myynnissä on kaikkea vanhoista armeijareleistä design-huonekaluihin. On aivan mahdotonta tarkkaan listata, mitä kaikkea Kasvihuoneilmiössä myydään, koska sieltä voi löytää ihan mitä tahansa.

Kasvihuoneilmiön sisuksissa on jännää, mutta ulkopuolelta ei ihan uskoisi…

Elämystavaratalo (ärsyttävä sana, mutta kieltämättä kuvaava) löytyy vanhan Ykköstien varresta, Nummi-Pusulasta, Turun ja Helsingin puolivälistä. Tarkemmat koordinaatit löydät täältä.