Menu

Fresh!

I´m back! Tai no, täällähän mä olen koko ajan ollut, mutta keskittynyt vähän muihin hommiin bloggaamisen sijaan. Nyt blogin vauva-/kesäloma on kuitenkin vietetty ja Kemikaalicocktail päivittyy taas vanhaan malliin — tai niin usein kuin vauva antaa mulle työrauhan. Ihan hyvältä tyypiltä vaikuttaa.

Kuten huomaatte, on blogilla uusi banneri. Kesä mentiin kierrätetyllä, mutta nyt lookki on taas tuore. Olen myös päivittänyt linkkilistoja, ja selkiyttänyt niiden ryhmittelyä, ja lähipäivinä lisään blogiin — tää on uutuusjuttu — uusia sivuja. Niistä lisää myöhemmin.


Sisällön osalta muutoksia ei ole luvassa: samalla hyväksi havaitulla linjalla jatketaan. Cocktail sisältää sopivan sekoituksen kierrätystä, kemikaaleja, kirppareita, ruokaa, kosmetiikka, reseptejä ja varmasti myös joitakin postauksia liittyen vauvakaman kemikaalikuormaan. Mutta ei tästä mitään vauvablogia tule, no worries!

Hienoa muuten, että blogini tilaajien määrä on kasvanut paussin aikana 🙂 Hyvä te! Kommentointimahdollisuus on taas käytössä, joten sana on vapaa. Otan muuten mieluusti vastaan linkkivinkkejä teiltä: mitä saitteja ehdottaisit Kempparin linkkilistoille? Laita ehdotuksesi ja lyhyt perustelu kommenttiosioon.

Psst… Ne keitä ekomutseiluni kiinnostaa: tuore haastatteluni löytyy täältä.