Menu

Fiilisseinä muuttuu mielen mukaan

Jos sadeviikonloppuna on tekemisen puute, voi vaikka vedellä tapettiliisterillä kuvia seinään.

Eteiseen läästimäni flyeri-juliste-kuvasälä -seinä on yksi asuntomme lempikohta, jota voi ehostella jatkuvasti fiiliksen mukaan. Kun sekametelisopan rajaa tarpeeksi pienelle alueelle, pysyy homma hallinnassa, eikä koti näytä liikaa baarin vessalta.

Parasta on se, että tällainen sisustaminen ei maksa juuri mitään, paitsi vaivan tietenkin. Liisteri on puoli-ilmaista, ja tietty tarvitset pensselin ja ämpärin/vadin. Muutoin homma vie vaan aikaa, ei juuri rahaa. Itse keräilen talteen inspiroivia kuvia ties mistä, ja kun niitä alkaa olla tarpeeksi iso pino, ja niille vaan on pakko keksiä jotain, voi kuvilla päällystää vaikka seinän.

Tai lipaston. Hmm… Samalla idealla voisi duunata ihan hyvin vaikka tuolin selkämyksenkin. Onkohan kaapissa vielä liisterijämiä….