Menu

Feikkileikki

Dove osaa hoitaa mainontansa.

Kuvankäsittelystä vähän eri asiaan.

Siinä missä hiusten värjääminen tai kulmien/ripsien kestopigmentointi ja itseruskettavat on jo vanha juttu, olen viimeisen vuoden aikana herännyt seuraavaan: ”bloggaajaripset”, hiustenpidennykset (klipsit ja hiukseen kiinnitettävät), hampaiden valkaisu ja suihkurusketus (jota nyt ilmiönä tosin voi verrata ihan perinteisen itseruskettavan käyttöön) ovat nykyään ihan taviskamaa. Me tavalliset luomuihmiset ei olla enää mitään!

Kun kymmenientuhansien suomalaistyttöjen esikuvina toimivat bloggaajat saa edellämainittuja hoitoja ilmaiseksi (moni saa), ja keimailee lopputuloksineen netissä, haluaa tietenkin tavallinen jengi samaa. Hinnat vaan on usein tavallisen nuoren tytön lompakon tavoittamattomissa, ja sitten ahdistaa. ”Mäkin haluun….”. Ymmärtäähän sen.

On täysin ymmärrettävää, että ilmaiseksi saadut itsensäpimppaushoidot saavat näkyvyyttä blogeissa, etenkin kun moni bloggaaja tekee hommia puoli-ilmaiseksi. Ja onhan sekin totta, että maailma muuttuu, ja 90-luvun Levikset on 2010-luvulla ne bloggaajaripset, kai? Mua se silti ärsyttää. Musta olisi NIIN paljon mahtavampaa, kun jengi toisi esiin omia hyviä puoliaan ilman, että hiukset, ripset, kynnet, rusketus ja hampaat on kemiallisesti tai keinotekoisesti fiksattu toisenlaisiksi.

… ja sitten taas: näin sanoo tyyppi, jonka hampaiden takana on kiskot, että leegot pysyisi ojossa. Ehkä mun vaan pitäisi olla hiljaa.