Menu

Tyylikäs päänuppi

Huomiseen tyylifillaripäivään liittyen, sain linkkivinkin norjalaiselle saitille, jossa on mitä erilaisempia pyöräkypäriä. Itse innostuin eniten jenkkiläisen Nutcasen malleista, joista kelpuuttaisin päänuppini suojaksi esimerkiksi nämä:
Musta Eight Ball olisi noista kahdesta parempi, joska mun Jopo on oranssinpunainen. Mustan fillarin kanssa Union Jack -malli taas olisi mainio. Saiskohan näitä Suomesta?

Se etten omista vielä pyöräkypärää, on laiskuutta ja vähän muutakin: mulla on kypärätrauma lapsuudesta. Kun mulle mentiin hankkimaan ekaa kypärää, napsautti kaupan myyjä kypärän lukon leukani alta kiinni siten, että leuan iho jäi lukon väliin. En jostain ihmeen syystä saanut sanottua, että sattuu! Niinpä purin hammasta ja odotin, että äiti otti kypärän pois. Tää nyt ei oikeuta tietenkään kypärättä ajamiseen, mutta trauma mikä trauma.

Mutta: en kai mä voi olla esimerkillinen äiti, jos pakotan lapselle kypärän, enkä käytä itse? Vaikka skidi nyt ei vielä moneen, moneen vuoteen poljekaan fillarilla, niin ehkä mä silti voisin aloittaa vastuullisen liikennekäyttäytymisen. Olisi varmaan ihan fiksua.