Menu

Kertismukin kuolema osa II

Ostin reilu vuosi sitten kesto take-away -mukin, joka onkin ollut päivittäisessä käytössä. Se ei tosin kulje mukanani minnekään, koska en harrasta muuta kuin pulloveden nauttimista lennossa, mutta olen käyttänyt mukia ahkerasti duunissa, ihan vaan teemukina.

Huomasin, että kauppoihin on alkanut ilmestyä samankaltaisia kertismukin korvaajia eri kuosein, tässä pari.


Musta olisi fiksua markkinointia, että eri kahvilaketjut teettäisivät omia kestomukejaan, omalla designillaan — juuri tällaisia silikonikannellisia, mukana kulkevia vaihtoehtoja — joita jengi sitten voisi trendikkäänä kanniskella mukana, kun kerran se tietyn kahvilaketjun brändin esitteleminen tuntuu olevan joillekin se tärkein juttu… Samalla ko brändi sais näkyvyyttä, ja ekoimago kasvaisi silmissä. Tai ehkä Starbucksilla jo onkin olemassa kestoversio take away -mukista? Jokatapauksessa, jos olet ahkera juomien mukanaroudaaja, kandee suosia pestäviä astioita sen sijaan, että aina ostat jotakin, mikä päätyy parin minuutin kuluttua roskikseen.