Menu

Cycle Chic Finland

En omista autoa, ja täällä Helsingissä oma auto tuntuu minusta lähinnä riesalta. Fillarin nimeen onkin Kempparissa vannottu jo moneen kertaan ja aina kun vaan voin, hyppään mielummin Joponi selkään kuin kävelen tai menen julkisilla. Pääkaupunkiseutulaisille muuten tieodksi saitti nimeltä Fillarikanava, voi olla sulle ehkä hyödyllinen?

Moni on jo varmaan aloittanut pyöräilykauden, ja nyt on mahdollisuus päästä fillrinsa kanssa esiin oikein tyylikkäästi: ensi viikon tiistaina vietetään valtakunnallista pyöräilypäivää. Fillarikonsultit haastaa suomalaiset tyylipyöräilyyn. Tee siis näin:

1. Kuvaa itsesi, fillarisi ja fillarointityylisi ja postaa kuva blogiisi.

2. Lähetä fillarikuva tai linkki blogisi postaukseen osoitteeseen: marja@fillarikonsultit.net. Saat kiitokseksi Globe Hopen valmistaman Fillarikonsulttien satulasuojan.

Kuva: Ellen Von Unwert, Vogue Nippon

… ja jos kaipaat tyylivinkkejä, tarjoaa niitä esimerkiksi RidingPretty, Sartorialist ja Kempparissakin hehkutettu Cycle Chic. Mun mielestä olisi kiva nähdä lisää tyylikkäitä fillarikuvia, jossa pyöräilijällä on kypärä päässä. Esimerkiksi Mari Koon kypärä on mun mielestä aika jees. Lisää tyylikkäitä kypäriä kehiin, niin ehkä mäkin vihdoin hankin sellaisen!

Fillariasiaa muuten luvassa lauantain Uusi Musta! -radio-ohjelmassakin. Olkaahan kuulolla!

Psst… Meikäläisen tuore tyylipyöränäyte löytyy uusimmasta Kaks plus -lehdestä 😉