Menu

Viikonloppusuunnitelma

Hei kaverit. Tässäpä suunnitelma teille siitä, mitä teette tänään ja huomenna!

Huomenna Uusi Musta! käsittelee radiossa shoppailua ja äänessä on niin kestävän kulutuksen tutkija kuin bloggaajiakin. Käykää klikkaamassa vastauksenne kysymyksee: Miten viimeksi vältyit ostamasta uutta? Hyvä tapa suosia ei-uutta on myös huomenna Kaapelilla tapahtuva Kierrätystehdas-tapahtuma. Menkää sinne ja kuunnelkaa radio-ohjelma sitten podcastina netistä. Näin saatte mahdollisimman hyvän lauantaikattauksen 🙂

... ja menovinkkinä: sekä tänään että huomenna Bar Loosessa
esiintyy mainio Shadowplay. Bändi keikkailee nykyään harvakseltaan, noin kerran vuodessa, ja nyt on taas se aika vuodesta. 1982 perustettu, Joy Divisionin biisin mukaan nimetty post-punk-yhtye on yhtä edelleen karismaa alusta loppuun, etenkin laulaja Brandi Ifgray ja trumpetisti Marko Kosonen ovat aina yhtä lumoavaa katsottavaa ja kuunneltavaa — vaikkakin yhtyeen kitaristi Sam Shingler saa tietystä syystä multa eniten huomiota (kuvassa) osakseen 🙂

Kynnelle kykenevät siis Looseen, allekirjoittanutkin aikoo nauttia kerrankin muusta, kuin kotona kirjoittamisesta.

Kuva: stupido.fi