This will rock your world
Nyt ruokahehkutusta: jos jollain vegesafkalla kannattaa aloittaa lihansyöjän käännyttäminen kasvissyöjäksi, on se vegeburgeri. Olen muistaakseni jakanut teille oman ruisburgerireseptini (vaikken sitä nyt blogista löydäkään?!), mutta tämä on vähintään sen veroinen.
Meri-Tuulin kidneypapupihvin ymprille rakennettu hampurilainen — jonka niinikään tein ruisleipään — on herk-ku-a!
Koko homman ydin on kidneypapupihvi, jonka jokainen voi maustaa oman makunsa mukaan. Halpaa, hyvää ja terveellistä. Teen itse papuruokia ihan liian harvoin, joten resepti on tervetullut lisä omaan reseptirepertuaariin.
Nyt yhden kerran pihvejä laitettuani tiedän, että ensi kerralla heitän sekaan rohkeammin mausteita. Mutta kyllä ne näinkin erinomaiselta maistuivat, suosittelen todellakin kokeilemaan.
Parasta tällaisissa kotihampurilaisissa on, että homman voi täyttää millä haluaa. Majoneesia lukuunottamatta omat täytteeni ovat aika terveellisiä, ja silti homma on herkkua!
Hampurilaisen ei siis tarvitse olla vehnähuttu-liha -annos, onneksi. Reseptin löydät täältä.