Menu

Vinkki, vinkki

Hei tänään kandee laittaa telkkari Ykköselle klo 19.00. Luvassa nimittäin kiinnostavan oloinen Prisma-dokkari: ”Professorin ostiskärry: Voiko kaupasta ostaa terveyttä ja elinvoimaa ja voiko tuoteselostuksiin luottaa? Professori Regan tutkii luomu-, luontais- ja terveysvaikutteisten tuotteiden ominaisuuksia”. Kiinnostavaa!

Teemalla puolestaan alkaa tänään pyöriä klo 20.15 Ilmastodieetit-niminen ohjelma, jossa neljä suomalaista perhettä pyristelee kohti pienempää hiilijalanjälkeä.

Ja pakko myös suositella Uuden Mustan Lontoon kirjeenvaihtajan, Pauliinan ekaa juttua, joka kertoo sähköautoilusta Lontoossa. Tulette näkemään UMssa lisää tällaisia, videoin höystettyjä juttuja tulevaisuudessa. Uusi Musta etsii koko ajan suomalaisia friikkuja maailmalta tekemään juttuja ekoilusta ja kestävyydestä ulkomailla, joten ole ihmeessä yhteydessä, jos haluat tarjota meille juttua! Juttuideat, CVt ja yhteydenotot osoitteeseen uusimustATtarinatalo.fi.