Menu

Kiinnostava radiovieras

Juuri kun kamerani on täynnä teitä ihan varmasti kiinnostavaa sisältöä (mm. uuden Mustan reseptikoulun eka jakso!) on mun usb-piuha kadonnut johonkin toiseen ulottuvuuteen. Joudun siis odottamaan blogausten kanssa, mutta tiedoksi, että luvassa vielä tällä viikolla postaus pienestä vege-kaupasta ja Punnitse & Säästän uutuuksista.

Tänään kannattaa muuten kuunnella radiota, tarkemmin YLE Radio Suomea, sillä kello 23.03 -00.00 äänessä on kiinnostava mies, kirjailija Risto Isomäki. Ohjelma on Miten minusta tuli minä ja toimittajana Marko Gustafsson.

Olen maininnut Isomäen Kemikaalicocktailissa pariinkin kertaan, ja muistutan taas mainiosta kirjasta nimeltä Sarasvatin hiekkaa. Opus on hieno faktojen pohjalle rakennettu fiktio, joka ainakin itselläni tuli ahmittua parissa päivässä.