Menu

Green Office?

Ensi lauantain radio-ohjelmassa puhutaan ekosikailusta duunissa. Eikä me ainoastaan keskitytä moralisoimaan muita: mun ja Katjan oma työpaikka, Tarinatalo on — jos nyt ei ihan sikala — niin ekopossula vähintään. Kaikki roskat samaan astiaan ja sitä rataa. Huh. Tähän tosin ollaan tarttumassa, ”viherpesu” on jo alkanut, katsokaa vaikka …

Heh, Aram taisi ymmärtää ”Green officen” vähän eri tavalla kuin mitä me tarkoitettiin…

Vastatkaapa muuten Uuden Mustan puolella viikon kyselyyn: huomioidaanko sinun työpaikallasi ekoasiat?

Iha pakko hehkuttaa, että on niin siistiä käydä täällä YLEssä ja huomata, kuinka jengi kantaa mukanaan kesto- ja termosmukeja. Se on kuulkaas 300 000 kertismukia vämmän roskaa vuodessa kuin aikaiemmin. Ennen täällä kului 30 000 kertakäyttömukia joka kuukausi!!! Jos mä joskus olen ollut mukana vaikuttamassa johonkin hyvään asiaan, on YLEn Green Office -sertifikaatti yksi sellainen.