Menu

(/&%€**#"!"#€%&/()(/&%€#"!!!

Olen seulonut läjän naistenlehtiä missiona etsiä erilaisia mainosväittämiä liittyen kosmetiikkaan, hygieniatuotteisiin jne. Jo yksittäiset mainokset ärsyttävät toisinaan kaikessa älyttömyydessään (mihin kukaan tarvitsee ”anti-age hammastahnaa”?!!), mutta kun mainossivuja repii irti lehdestä ja latoo ne riviin pöydälle, kaikessa komeudessaan, iskee epätoivo: tätäkö me ansaitsemme? Tätäkö on naisille suunnattu mainonta?!

”Ensimmäinen näkyvästi vahvistava* mascara”… ”Tunne täydellinen muutos ihollasi”… ”Vallankumous”… ”Ensimmäinen käänteentekevä hoito ikääntymisen merkkejä vastaan!”.

*…ja näihin mainosväittämien sekaan ripoteltuihin tähtiin olen erityisen kypsä! Miksi sitä lisätietoa pitää aina joutua hakemaan suurennuslasilla sivun alareunasta, jossa teksti on hyvällä tuurilla vielä jotenkin sivuttain tai ylösalaisin. Prkl.

… ja miten määritellään ”näkyvästi vahvistava”? Ja minkälainen on ”täydellinen muutos”? Entä iholla tapahtuva ”vallankumous”?

MULLA HAJOAA PÄÄ!!