Menu

Ammattimeikaajan luonnonkosmetiikkasuosikit

Naamaani on tällä viikolla vedelty komeen kertaan kuvausmeikit. Siihen nähden, etten arkena juuri meikkaa, olen viime päivinä saanut osakseni melkoisen kauneuskemikaalicocktailin. En ole (vielä) niin diiva, että vaatisin meikkaajaa käyttämään ihollani vain luonnonkosmetiikkaa. Olen sen verran harvoin maskeerattavana, että tällaisen nyt kestää, vaikka nämä aineet jolla mua tällä viikolla on laitettu, tuntuvatkin aika heveiltä.


Keskustelin tänään kuvauksissa meikkaajani kanssa eri luonnonkosmetiikkatuotteista ja hän kertoi, että esimerkiksi Dr. Hauschkan ripsiväri on ammattimeikkaajapiireissäkin arvostettu ja käytetty tuote. Niin ovat myös Hauschkan meikkikynät, jotka kuulemma ovat ihan lyömättömiä (niin silmä- kuin huulimeikkikynät siis). Kiinnostava tieto, sillä itse en ole tiennyt, että luonnonkosmetiikka kilpailisi ammattilaisten pakeissa tavanomaisen kosmetiikan rinnalla. Enkä muuten ole testannut Hauschkan meikkikyniäkään. Laitetaanpa muistiin…

Meikkaajani totesi, että luonnonkosmetiikan osalta hankalimmaksi hän kokee tarpeeksi hyvän pohjan löytämisen. Ne kun kuulemma yleensä jämähtävät naamaan, eikä niitä saa työstettyä kunnolla. Luonnonkosmetiikkahuulipunat puolestaan taas kelpaavat ammattilaisillekin. Olen itsekin löytänyt hyviä huulipunavaihtoehtoja luonnonkosmetiikan parista. Jos siellä lukijakunnassa on ammattimeikkaajia, laittakaapa kommenttiosioon omat luonnonkosmetiikkasuosikkinne!

Tällaisia tiedonmurusia kosmetiikkakentältä tällä kertaa. Nyt menen pesemään naamani ja nautin siitä, ettei tarvitse meikata moneen päivään!

Psst… Uusi Musta testautti luonnonkosmetiikkaripsivärejä lukijoilla, löydät testitulokset täältä!