Menu

Ota kantaa!

Muutin vastikään blogini kommentointimahdollisuuksia aavistuksen rajatummiksi. Enää Kempparissa ei voi kommentoida rekisteröitymättä tai täysin anonyymisti. Mutta onko sinusta se hyvä vai huono asia? Voit ottaa asiaan kantaa vastaamalla sivun oikean laidan kyselyyn — täysin anonyymisti 🙂

En tiedä johtuuko se kommentointimahdollisuuksien muuttamisesta, MOT-keskustelusta vai jostakin muusta seikasta, että rikoitte eilen blogini kävijäennätyksen. Kempparissa piipahti eilen 5000 uniikkia kävijää. Huimaa.

… pakko vielä muuten — oikein toistamiseen — suositella eilistä Verta, hikeä ja t-paitoja -ohjelmasarjan päätösjaksoa. Varaa itsellesi vähän aikaa ja katso jakso YLE Areenasta. Ohjelma muuttaa kuulemasi väitteet lapsityövoiman käytöstä todeksi. Kuuntele pikkupojan tarina siitä, kuinka tehtaanjohtaja ripusti hänet jaloistaan ylösalaisin ja kaatoi päälle sokerivettä, usuttaen kärpäset ja muurahaiset pojan kimppuun. T-paita 5 euroa, kiinnostaako?