Menu

Kevät on kengissä

Koska ulkona paistaa aurinko (enkä saa keskityttyä kirjani kirjoittamiseen), on kai oikeus unelmoida keväästä. Helpoiten se onnistuu kuvittelemalla jalkaan jotain muuta kuin lapikkaat ja villasukat. Katsokaapa näitä Toms shoes -herkkuja!


-kuvat: 80spurple.com

Vaikka lapikkaani ovat ihan jees, ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että ulkona pärjäisi jo kangastossuilla. Kullan väriset Tomsit olisivat aika päheät!

Koska teitä kuitenkin kiinnostaa hinta, niin tiedoksi, että kuvien Tomsit maksavat 69 (harmaat), 42 (kultaiset) ja 50 dollaria, plus tietty shippauskulut. Mutta: ennen kuin innostut tilaamaan näitä hyvää tekeviä tossuja netistä (ai miten niin ”hyvää tekeviä”? Lue aikaisempi postaukseni), kannattaa kokeilla onneaan Viiskulman Greendressistä. Tomsit ovat kuuluneet kaupan valikoimiin alusta saakka, joten kuka tietää, ehkä näitäkin versioita Tomseista saa samasta putiikista!

… ja kun sinä ostat Tomsit, saa myös joku lapsi komansissa maissa parin kenkiä. Ei pöllömpää.