Menu

Enjoy it

… on varsin kivan kahvilan/lounaspaikan nimi. Kahdeksan euron lounas näyttää esimerkiksi tältä:

Hintaan kuului tänään tomaattikeittoa (toi keittokulho on muuten ihan hillittömän iso!), fetasalaattia ja leipää. Päivän keiton saa myös salaatin sijaan quichellä tai ihan ilman mitään lisukkeita. Keittolounaan lisäksi tänään tarjolla oli myös inkiväärilohta muusilla tai vihanneksilla/jauhelihalla täytettyjä kesäkurpitsoja ja salaattia. Lounaiden hinta vaihtelee 6-9 euron välillä.

Paikasta saa myös aamupalaa, leipiä, kakkuja, leivonnaisia ja erinomaisia teelaatuja. Kai sieltä kahviakin saa, mutta kahvivalikoimiin en niin kiinnittänyt huomiota. Mihin kylläkin kiinnitin huomiota, olivat itse tehdyt suklaa-myslipatukat, jotka bongasin juuri kun olin lähdössä. On ehkä ihan pakko mennä niiden vuoksi takaisin mahdollisimman pian…

Ruoka- ja herkkuvalikoiman lisäksi parasta Enjoy it´ssä on paikan leppoisa tunnelma ja hyvä valikoima luettavaa. Hyllyssä on laaja repertuaari ajankohatsiai lehtiä, joihin helposti uppoaisi monta kymppiä rahaa, jos ite investoisi jokaiseen.

Enjoy it sijaitsee Annankadulla, Uudenmaankadun ja Bulevardin välissä ja on ihanasti katutason alapuolella. Kiva paikka.

Psst… Delillä on näköjään myös verkkokauppa!