Menu

Uusi Musta on auki!!!

No niin. Uusi Musta on olemassa ja löytyy täältä! Kuten huomaatte, on saitti yhä työmaakunnossa, eli erittäin kesken, mutta halusimme päästää teidät sivustolle jo nyt, jotta voitte olla mukana kehittämässä sivuja juuri sellaisiksi, jollaisina ne palvelevat teitä parhaiten.


Lukekaapa juttuni Voisiko kaupan luomuvalikoima sijaita yhdessä hyllyssä? ja kommentoikaa tekstini perään. Uusi Musta etsii kevään aikana kauppiasta, joka ansaitsee kiitosta selkeästä ja esimerkillisestä luomutuotteiden esillepanosta, ja vinkkejänne otetaan vastaan! Voittakavinkin antanut palkitaan myöhemmin keväällä.

Kemikaalicocktail tulee jatkamaan toimintaansa tässä samassa osoitteessa, mutta uusimmat blogaukset näkyvät myös Uusi Mustan etusivulla, joten pääset parhaillaan blogini sekä Uusi Mustan kautta että suoraan Kemikaalicocktailista.

Uusi Musta elää ja muuttuu vielä paljonkin, saamme esimerkiksi logon ja bannerin vasta logokisan päätyttyä ja logo saattaa olla vaikka juuri sinun suunnittelemasi! Jos siis olet graafisesti lahjakas ja sinulla on idea siitä, miltä Uusi Mustan logon tulisi näyttää, osallistu logokisaamme. Julkaisemme kolme parasta ehdotusta ja voittajan tammikuun aikana. Palkintona on gloriaa, kunniaa ja näkyvyyttä: voittajan haastattelu julkaistaan helmikuun aikana pääjuttupaikallamme.