Menu

Perjantaicocktail

Olen viimeiset kuukaudet möllöttänyt lähinnä kotona tai työhuoneella kirjaa ja blogia kirjoittaen. Minusta ihan oikeasti tuntuu, että olen lähes kädetön ilman näppäimistöä, se alkaa jo olla vähän huolestuttavaa. Siksi on mahtavaa, että ehdin kerrankin hankkiutua ihmisten ilmoille, ystäviä ja työkavereita tapaamaan ja oikein juhlistaa elämää kunnolla! Tänään on luvassa melkoinen cocktail erilaisia tilaisuuksia.

Olen menossa illalla Indiedays-muotiblogimedian julkaisutilaisuuteen kuulemaan, mitä tarkoittaa, kun iso joukko saman aihepiirin blogeja kerätään ”yhden katon alle”. Palaan tähän myöhemmin. Luvassa on myös 20-vuotisen Kuningaskuluttajan juhlistamista (hui, näittekö minun vilahtavan eilisessä juhlalähetyksessä? mikä look?!). Olen myös menossa ystäväni Adel Abidinin näyttelynavajaisiin ja vielä Reginan keikkallekin. Ei pöllömpi perjantai. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun olen näin innostuneena menossa ihmisten ilmoille…

Monet Indiedaysin muotiblogit nättivät fiilistelevän ja pohtivan, mitä illalla oikein kannattaa laittaa päälle. Mäkin sitten. Laitan muun muassa nämä kaksi, varsin kryptisen näköstä asiaa.

Hattu on ihan parhaita päähinekirppislöytöjäni koskaan! Se ei näytä kuvassa kummoiselta, mutta on varsin mainio päässä. Kaulakorun ostin vastikään lahjakortilla, jonka sain joulupukilta Minna Parikan liikkeseen. Tiesitkö muuten, että kaikki Parikan neuletuotteet (tsekkaa upea neulemallisto) tehdään Suomessa. Yllättävää ja hienoa! Kengät kylläkään eivät taida olla Made in Finland, mutta onneksi edes neuleet ovat sitä. Sekin on pieni askel kotimaisen työn tukemiseksi.

Tänään siis vähän hienostelua luvassa, kivaa! Illan kruunaa jo mainittu Reginan Tavastian keikka. Se on muuten vuoden ainoa, joten kandee olla paikalla. Oikein leppoisaa viikonloppua ja kiitos ihanista hunajaresepteistänne!