Puolukkasnapsia pöytään
- Kirkasta viinaa (itse käytin Pöytäviinaa)
- Puolukoita
- Kanelitanko
- Juoksevaa hunajaa
Laita sekaan myös kanelitanko ja desilitra hunajaa. Hunajaa tulee helposti laitettua liian vähän, joten availe purkkia parin viikon välein ja maistele, josko juoma kaipaa lisää makeutta. Minä lisäilin hunajaa ainakin kaksi kertaa syksyn mittaan. Lopputuloksena on ihana, kirkkaan punainen ja herkullisen makuinen puolukkasnapsi!
… Ja siinä vaiheessa, kun snapsia tarjoillaan, jäävät itse puolukat tietenkin yli. Niitä ei kannata heivata roskiin! Voit tehdä niistä jääpaloja, vaikka seuraavaa boolia varten. Puolukat vaan veden kera jääpalamuotteihin ja homma pakkaseen.
En osaa tarkkaan sanoa, kuinka monta kuukautta snapsin valmistumiseen menee, mutta oma snapsini laitettiin purkkiin syyskuussa, ja nyt se maistuu oikein hyvälle. Saattaa olla, että parikin kuukautta riittää, mutta se ei selviä kuin kokeilemalla.