Menu

Metallikollaasi

Ei liene ainoastaan laman syy, että jengi tuunaa muotia itse mitä luovemmilla tavoilla. Uskon porukan olevan rehellisen tylsistynyt ”siihen mitä kaikilla muillakin on” ja halu luoda jotakin omaa ja persoonallista on iso! Sitäpaitsi vanhasta saa uutta helposti.

Pari viikkoa takaperin Hesarissakin ilahduttanut Outsapop-Outi on trashionin mestari, ja Olivian tyyliblogissakin niittaillaan niin että oksat pois! Esimerkiksi tämä Stellan tuunaama bleiseri on minusta erittäin onnistunut DIY-projekti! Saman kuvan kenkien pimppaus ei mielestäni ole niin hyvä: liian isot niitit ovat kömpelön näköiset, mutta bleiserissä kyllä kelpaa patsastella.

Jos minä niittailisin jotakin uuteen uskoon, tekisin ehkä näin:

– kuva: Jennifer Behr

Niitit voivat ihan hyvin olla myös osa herkkää asukokonisuutta. Ja jos olisin to-del-la viitseliäs, tekisin jotakin tällaista:

-kuvat: Nasty Gal

… Kuvan sukkahousuvalinta tosin on kammottava, mutta mekko on hieno! Tuollaiseen näpertämiseen tuskinpa vaan riittä hermo tai aika kellään. Paitsi ehkä Outilla, tietty.