Menu

Luonnonkosmetiikan ystävämyynti

Tästä innostutte!

Laittakaapa kalentereihinne muistiin seuraava tilaisuus: luonnonkosmetiikan ystävämyynti 10.-12.12. eli tämän viikon torstaista lauantaihin. Kaikki Kemikaalicocktailin kaverit ovat tervetulleita! Ovet ovat auki torstaina 12-18, perjantaina klo 10-18, ja lauantaina klo 10-14.
Tuotteet ovat 30-50% alessa ja myynnissä on esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä: Sante, Logona, Provida Organics, Weleda, Tropicai, Jiva Ayurveda… Laatukamaa siis, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Itse ostin viime vuonna myyjäisistä esimerkiksi monia joululahjoja, valikoima oli ainakin silloin todella laaja.

Osoite on Hämeentie 155 C, 7. krs ja tilaisuuden järjestää Natcos Oy. Maksutavat: pankkikortti, VISA, Visa Elektron, Mastercard ja käteinen.

Jippii!

Psst… Minulla on varallenne suunnitelmia myös perjantai-illaksi, jolloin kannattaa tulla ravintola Bellyyn. Keikasta(mme) lisää huomenna!