Menu

Smoothiebaari avaa ovensa!

Helsingin keskustaan aukeaa ensi maanantaina smoothiebaari! Kampissa toimiva ravintola Crush aloittaa smoothiebaaritoiminnan arkipäivisin klo 8-18 ja listalla tulee olemaan herkkuja! Nyt voitte saada Kemppariruokaa, superfoodjuomia, smoothieita – millä nimellä niitä nyt haluaakaan kutsua – ihan Helsingin keskustasta.

Smoothiebaarin avajaisbileitä vietetään ensi maanantaina ja ohjelmassa on haastatteluja, smoothie- ja raakasuklaamaistiaisia, hitosti jengiä ja hyvää musaa. Tilaisuuden juontaa Maria Veitola, musiikista vastaa blogissanikin vilahtanut T.A. Kaukolampi ja haastateltavina ovat mm. olympiauimari Matti Rajakylä ja Nutrix-Olli Posti. Ja minäkin olen siellä. Arvatkaa keitä muita? Kymmenen lukijaani pääsevät myös mukaan!

Arvon viisi avec-lippua sunnuntaina, skaban deadline on siis sunnuntai-iltana klo 18:00.
Kysymys kuuluu: mikä on suosikki luomutuotteesi? Eli kerro tuote, jota voi ostaa Suomessa kaupasta (oman pihat tai metsän ruoka-aineet eivät siis kelpaa vastaukseksi) ja tuotteen on oltava luomu. Perustele myös miksi tuote on hyvä. Tuotteen ei tarvitse olla kotimainen, mutta sen pitää olla luomua TAI sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Voit ilmoittautua mukaan nimimerkillä, voittajat ilmoitan sunnuntaina ja tarkemmat ohjeet maanantaista saatte minulta mailitse. Arpaonnea!