Menu

Linssikeittoa Mokossa

Uuden työhuoneeni myötä liikun aiempaa enemmän ihmisten ilmoilla. Se on mahtavaa! Olen viimeiset viisi vuotta kökkinyt päivittäin, yhdeksästä viiteen Pasilassa, ja melkein päivittäin syönyt lounaan toimituksen deskihuoneessa. Nyt vihdoinkin pääsen joka viikko testailemaan keskustan lounaspaikkoja. Se on oikeasti eksoottista!

En syö lounasta ulkona joka päivä, mutta ainakin kerran tai kaksi viikossa käyn joko Trocaderossa, Silvopleessä tai ehkä vastedes myös Mokossa. Yllätyin nimittäin Moko marketin linssikeitosta tosi positiivisesti.


… Okei sori, keitto näyttää kuravelliltä, mutta maistui erinomaiselta. Nyt en muista, paljonko keittolounaastani maksoin, mutta herkkua oli kyllä. Mokossa on päivittäin tarjolla päivän keitto, uuniperunoita, wrappeja ja salaatteja, ja annoksia saa myös mukaan. Vinkkinä myös, että Mokossa järjestetään lauantaisin aamiaisbuffet.

Psst… Jos et vielä ole osallistunut Reilun kaupan tuotepaketti – arvontaan, teepä se täällä.