Menu

Hengenravintoa

Kulunut 24 tuntia on ollut hillitön: Patrick Wolfin us-ko-ma-ton Tavastian keikka, sekä Kirjamessut, joiden saalis saaisi minut kateudesta vihreäksi, elleivät kirjat sattuisi olemaan minun 🙂

Palaan kirjoihin lähipäivinä, tässä Patrick.

Eilisellä keikalla kuultiin paljon viulua. Yläpuolen Hard Times – videon Turkki-disco – jouset uppoavat minuun täysillä. Olen ihan yhtä rakastunut Patrcikin bändin viulistiin, Victoria Sutherlandiin, kuin herraan itseensäkin. Nainen soitti koko keikan aivan nuotilleen ja rytmilleen ekstaktisti oikein, ja se ei tällaisessa musassa, live-keikalla ole ihan helppoa se. Sori nyt tämä musa-analyysi, mutta 24 vuotta viulua soittaneena en vaan voi sivuuttaa tällaista mahtavuutta hehkuttamatta. Siksi siis vielä tämä alapuolen klippi…

Herra Wolf bändeineen on ihan yhtä pysäyttävä musiikkikaupan ankeassa valaistuksessa kuin Tavastian strobo-räiskeessäkin. Harva pystyy tähän. Sitä kutsutaan karismaksi.