Menu

564 lukematonta viestiä

Olen luvannut purkaa vastaamatta jääneet komenttinne tämän kuun aikana. Parhaillaan sähköpostilaatikkoni sanoo ”564 lukematonta viestiä”. Apua! Lukema tarkoittaa siis konkreettisesti niiden kommenttien määrää, joita en ole ehtinyt lukea. Selvennykseksi: saan kaikki kommenttinne ilmoituksena sähköpostiini, joten olen harvinaisen ajan tasalla siitä, kuinka ajan tasalla en ole…

Jotta hyvät juttuideanne eivät hukkuisi lukemattomien kommenttien sekaan, pyydän teitä toimimaan seuraavalla tavalla: laittakaapa vastaisuudessa juttutoiveet blogipostausten kommenttiosioiden sijaan suoraan kemikaalicocktail@gmail.com – osoitteeseen. Toki toiveita voi jättää anonyymisti blogausten perään, mutta siellä ne saattavat mennä helpommin itseltäni ohi.

Lähettäessäsi juttutoiveen tai kysymyksen, otsikoi sähköposti selkeästi, esimerkiksi ”Haluan jutun luomukananlihasta” tai ”Mikä on paras luonnonkosmetiikkasertifioitu shampoo?” tai ”Luomumaitoasiaa” jne. Näin minun on helpompi olla ajan tasalla juttuaiheista, joista toivotte blogauksia.

Blogausteni perään tulee hyvin erityyppisiä kommentteja: osa on toteavia tai komppaavia, osa tarkennusta pyytäviä kommentteja, ja osa on tietenkin kritiikkiä, jota otan myös mielelläni vastaan. Mutta laittakaa varsinaiset juttutoiveet sähköpostiin, näin hyödymme kaikki Kemikaalicocktailin annista enemmän!

Keskustelufoorumi avautunee syyskuun aikana, olkaahan kuulolla!