Menu

Veg veg veggies!

Herkuttelin juuri itse tehdyllä Som tamilla, lounastäydellisyyttä! Muistatteko kun kerroin, että tämän tulisen papaijasalaatin voi tehdä papaijan sijaan porkkanasta? Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Porkkana on meille suomalaisille papaijaa ekologisempi vaihtoehto, ja halpakin vielä! Eikä niitä Som tamin kanssa usein tarjottavia rapujakaan oikeastaan mihinkään tarvitse. Som tam on ihanaa kasvisversionakin.

Teille on muuten huomenna (tai vielä tänään, jos suinkin ehdin) luvassa mainio smoothie-resepti, jota olen muutaman viikon kehitellyt ja testauttanut koehenkilöillä. Kaikki ovat tykänneet, joten etteköhän tekin! Mainioita reseptjeä löytyy myös Heidin Quinoaa-blogista. Tutustukaapa!


-kuvat: Quinoaa

Heidin uusin postaus on erityisen mielenkiintoinen niille, jotkat etsivät terveellistä ja herkullista kasvisruokaa Helsingin keskustasta. Heidin testaama, Vanhan Kauppahallin Vegetaari on ruokapaikka, johon olen itsekin menossa piakkoin. Vegetaarista oltiin minuun kesällä yhteydessä ja tarkoitus on tehdä postaus parin viikon sisään!