Menu

Elämänmuutos

Voi tätä ihmisen elämää! Kirjoitin teille juuri siitä, kuinka suomalaiset eivät halua enempää rahaa. Jengi on tajunnut, että elämässä jokin muu on rahaakin tärkeämpää: onnellisuus. Ja onnellinen ihminen on yleensä terve, ei sairas (toki sairaudenkin kanssa voi olla onnellinen, mutta nyt puhutaan tilasta, jossa se ihan oikeasti on mahdotonta). Ja koska ihminen on mitä se syö, on terveellisen ruoan popsimisen lopputuloksena onnellinen (tai ainakin onnellisempi) elämä, kuin jos vetäisi ravinnoksi scheissea, joka pahimmillaan tekee sairaaksi, väsyneeksi, voimattomaksi – jopa sänkypotilaaksi.

Eräs tyttö, jonka tapasin tänään eräässä ruokanörttien kokoontumisessa kertoi minulle olleensa erittäin sairas. Niin sairas, että oli jo menettämässä toivon paranemisesta ja normaalista elämästä, kun hänen maailmansa yhtäkkiä muuttui. Tyttö kertoi sattumalta löytäneensä tiensä Kemikaalicocktailiin, vatsaongelma-postausteni pariin. Ruokaremontti alkoi siltä istumalta ja tyttö kertoi tänään minulle, että olen pelastanut hänen elämänsä. Näillä sanoilla! On meinaan aikamoisen hieno olo juuri nyt, en oikein tiedä miten päin olisin.

Tytön kerrottua tarinansa halasimme ja itkin melkein. Olen toisinaan miettinyt, että jaksankohan enää jatkaa blogini ylläpitämistä, mutta jos jokin asia antaa voimia jatkaa kirjoittamista, on se tämä tyttö. Ja juuri tämän takia keskustelufoorumin perustaminen ja blogin laajentaminen on juuri se, mitä pitää tehdä! Sain luvan haastatella tyttöä blogiini, joten pian tekin tulette kuulemaan hänen tapauksensa ja kuinka ruoka voi ihan oikeasti muuttaa elämän kokonaan. Ihan huikea juttu!

En oikein osaa selittää miltä tuntuu, kun joku kertoo olevansa elävien kirjoissa siksi, että minä olen osannut naputtaa oikeita asioita näppikseni kautta nettiin. Ihan hullua ja uskomattoman hienoa. Niin hienoa, että tuntuu melkein väärältä kirjoittaa näin arvokkaita asioita arkisesti johonkin blogiin, mutta toisaalta, juuri blogitekstit ovat avanneet tytölle uuden maailman! Ja juuri siksi minä tätä teen, jotta lukijani löytäisivät tiensä sellaisen elämän pariin, joka tekee onnelliseksi. Ruoalla on siinä avainrooli.

Terveisiä tälle tytölle, olet mahtava ja rohkea ja pystyt vielä mihin vaan!!

Huikea ilta.