Menu

Die Tasche

Ehkä se kumpuaa jostain kivikaudelta, että ihminen ylpeänä esittelee heimolleen saalistaan? Kirpparilla käyminen on (ainakin minulle) kuin metsälle menisi: koskaan ei voi olla ihan varma onnistaako, mutta jos niin tapahtuu, on rehvakas fiilis.

Tässä 80-luvulta peräisin oleva nahkalaukku, jonka ostin neljällä eurolla, tarvitseeko enää sanoa mistä?


Kassia kaupannut tyttö pyysi ensin vitosta, mutta ennen kuin ehdin edes tingata, tippui hinta eurolla. Kätevää. Neljä euroa ehjästä ja sopivasti ajan patinoimasta nahkalaukusta on oikein kiva hinta. Tykkään etenkin sivujen soljista. Kassi on myös oivallisen kokoinen, koska se uppoaa täydellisesti pyöräkorin pohjalle. Fillaroidessa ahdistaa, jos kassia täytyy pitää olalla.


Berliinissä tosiaan voi tehdä hyviä kirppislöytöjä, mutta ”ongelma” on, että löytöjä tulee tehtyä vähän liikaa. Olin tosissani huolissani, saanko kaiken mahtumaan matkalaukkuun, mutta jollain ihmeen ilveellä kirppislöytö-luonnonkosmetiikka-kenkä – tetris onnistui ja onnistuin sulkemaan Samsoniteni. Ihmeiden aika ei ole ohi.

Psst… Laukuista puheenollen, lukaisepa blogaukseni IMAGEn puolelta ja seuraa jutun linkkiä. Mahtavaa!