Menu

"My Bikini burger"

Mahtava mainos.

Just. Pätkä on niin överi, että alkaa toimia itseään vastaan. Eikö? Melkein käy Audrianaa sääliksi. Toisaalta, eiköhän hommasta ole saanut aika kivat massit, sääli sikseen.

En edes mene silikonitisseihin, tiukkaan dieettiin(johon ei todellakaan kuulu mainoksen hampurilainen!), botoxiin ja uhrilahjahiuslisäkkeisiin – huvittavinta on, että vielä huhtikuussa näyttelijä esiintyi PETAn edustajana (niinikään vähäpukeisena – tietenkin!) ja kesäkuussa sama eläinten ystävä vetää tarmolla Carl´s Jr ”Bikini burgeria”. Kyseessä ei ole kasvishampurilainen tai edes luomuliha, tosin PETAlle on ihan sama, onko liha onnellista vai ei. Liha on lihaa.

PETAn mainoksessa (joka kylläkin näyttää enemmän Victoria´s Secret – mainokselta) Audrianan motto on ”Always adopt, never buy” ja sylissä on surusilmäinen koiranpentu. Carl´s Jr Burger-mainoksessa puolestaan: ” To look this hot I´ve gotta give up, like, everything. But there´s no way I´m giving up my teriyaki burger” . Carl´s taisi maksaa vähän PETAa paremmin.

Mutta hei, ennen kuin näyttelijän ura lähtee nousuun, on rahaa tehtävä muilla tavoilla. Ei oo kato helppoo ennen kun breikkaa. Ymmärtäähän sen.

Ahahhaa, onpas hauskaa!