Menu

Avantgardea varpaissa

Jos omistaa parin tylsiä kenkiä ja ylimääräistä kynsilakkaa, voi tehdä näin.


-kuva: Style Bubble: beauty School Dropout

Kuvan kenkien pinta näyttää muoviselta, joten kynsilakka on varmaan ihan ok, mutta mitäköhän nahkakengät tykkäisivät… Mutta mahtavan luovaa silti! Ihanaa kun ihmiset käyttävät omaa luovuuttaan ja tuunaavat villisti. Aina on parempi tuunata, kuin heittää menemään ja ostaa uutta. Eikä se päde tietenkään ainoastaan vaatteisiin, muistatteko keittiönjakkarani?

Vielä yläpuolen kenkäasiaan liittyen: mainitsin teille eilisen kenkäpostauksen yhteydessä toisistakin kengistä, jotka kaivoin esiin erään teatterin dumppaamien kamojen joukosta. Näissä on vähän samaa ideaa kuin yllä, mutta kynsilakan sijaan on käytetty mustaa/harmaata väriä.


Ihan huiput. Mun avantgarde-tossut. Sopivat ihan törkeän hyvin yhteen esimerkiksi kirkkaan keltaisen, punaisen ja pinkin kanssa.

En omista moniakaan matalia kenkiä. Tällaisia tossuja tai tennareita ei kaapistani löydy ensinkään, joten ehkä nämä teatterirekvisiitaksi alunperin tuunatut asiat tuovat vaatekaappiini tervetulleen lisän. Ja tiedoksi, että pian kaupassa on samanlaisia ja ne maksavat 60 euroa.

Psst… Jokke: mähän sanoin!